πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Υποχρέωση αναρτήσεων δήμων για κίνδυνο πυρκαγιάς και κλιματιζόμενες αίθουσες

Δυστυχώς ελάχιστοι είναι σχετικά οι δήμοι που ανάρτησαν εγκαίρως και από εχθές όπως οφείλουν ανακοινώσεις τόσο σχετικά με το κίνδυνο πυρκαγιάς 5 όσο και για τις διαθέσιμες κλιματιζόμενες αίθουσες παρά την έγκαιρη προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των Περιφερειακών Ενοτήτων. 
Και βέβαια να σημειώσουμε για μια ακόμη φορά, ότι δεν αρκεί η ανάρτηση στο site του Δήμου. Χρειάζεται και αποστολή δελτίων τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και αποστολή από ενδεχόμενη mailing list και αναρτήσεις στα Social Media του Δήμου αλλά και κοινοποιήσεις από τα προσωπικά profile των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων τουλάχιστον.
Η Ενημέρωση είναι το 70% για την αποφυγή αλλά και την αντιμετώπιση των κινδύνων. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι από το site της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας https://www.civilprotection.gr/el μπορούν οι δήμοι να βρουν πλούσιο ενημερωτικό υλικό σε όλες τις μορφές για ενημέρωση των δημοτών.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();