πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Παροχή στοιχείων που αφορούν στους κύκλους κινητικότητας 2018 - Η προθεσμία

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, στο πλαίσιο της αναγκαιότητας επικαιροποίησης των στοιχείων που αφορούν στους κύκλους κινητικότητας έτους 2018 με νεότερα δεδομένα, οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που συμμετείχαν είτε στον 1ο είτε στον 2ο κύκλο κινητικότητας (με αίτημα αποσπάσεων ή/και μετατάξεων),, παρακαλούνται για τη συμπλήρωση του αρχείου xls που επισυνάπτεται στο παρόν και φέρει ονομασία KINHSTAT2018_ .
Φορείς που δεν έχουν συμμετάσχει στον 1ο και 2ο κύκλο κινητικότητας 2018 δεν απαιτείται να ανταποκριθούν, ενημερώνοντας σχετικά την υπηρεσία μας.

Το αρχείο θα πρέπει να συμπληρωθεί σύμφωνα με τις οδηγίες οι οποίες παρατίθενται στη συνέχεια και να υποβληθεί στο Υπουργείο μας μέσω του ειδικού διαδικτυακού τόπου που έχει δημιουργηθεί για τη συλλογή των στοιχείων που αφορούν θέματα του προσωπικού της Τ.Α:
https://aftodioikisi.ypes.gr/ . Οδηγίες σχετικά με τη συμπλήρωση των πεδίων έχουν ενσωματωθεί και στο συνημμένο αρχείο xls.
Η υποβολή του αρχείου στον προαναφερθέντα τόπο πρέπει να γίνει μέχρι αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 πμ.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();