πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Αναβολή ΡΕΚΟΡ και παραμονή για συμβασιούχους Καθαριότητας Δήμου

Όγδοη αναβολή (!) χορηγήθηκε χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων συμβασιούχων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας», όπως παρουσιάζει, σήμερα, αποκλειστικά το epoli.gr.
Η υπόθεση, η οποία ξεκίνησε με την υποβολή της αίτησης τον Απρίλιο του έτους 2018, αναβλήθηκε εκ νέου για τις 4 Δεκεμβρίου 2019. Έως τότε οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να απασχολούνται δυνάμει της προσωρινής διαταγής που έχουν εξασφαλίσει ήδη με την υποβολή της αίτησης.

Ο Δικηγόρος των εργαζομένων κ. Λάμπρος Ντουματσάς δήλωσε στην επικοινωνία του epoli.gr:

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά να βλέπεις εργαζόμενους που προσφέρουν στην καθημερινή μάχη της καθαριότητας δημοτικών υποδομών, όπως οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ κλπ, να συνεχίζουν να ελπίζουν.

Η σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία παρατάθηκε για όγδοη φορά ο χρόνος εργασίας των συγκεκριμένων εργαζομένων, είναι ένα σημαντικό βήμα στην διεκδίκηση από αυτούς τους ανθρώπους σταθερής και αξιοπρεπούς εργασίας.

Τέλος, πρέπει να επισημάνω ότι αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια των εργαζομένων υπήρξε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων κος Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε και χθες στο πλευρό τους.»
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();