πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΣΕΠ: Η πρώτη προκήρυξη για προσλήψεις μόνιμων στα ΚΕΠ (απόφαση)

Όπως προκύπτει από (υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./96/12729/24-04-2019) της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών του ΑΣΕΠ για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων μόνιμου προσωπικού, του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού.
Bάσει της απόφασης του υπουργικού συμβουλίου με σημερινή ΑΠΟΦΑΣΗ του υπουργείου Εργασίας (23/09/2019) καθορίστηκε ο αριθμός θέσεων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών – ΚΕΠ των OTA α’ βαθμού (Υπουργείο Εσωτερικών), που πληρούνται από τις ν. 2643/1998 και κατανομή των θέσεων αυτών.

Με την συγκεκριμένη απόφαση εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών του ΑΣΕΠ για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων μόνιμου προσωπικού, του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού.

Σύμφωνα με τον παλιότερο σχεδιασμό για τις συγκεκριμένες θέσεις θα γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και τα απολυτήρια ή διπλώματα οποιουδήποτε τύπου Λυκείου Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Επίσης θα πριμοδοτείται σημαντικά η ειδική εμπειρία όσων υπηρέτησαν σε ΚΕΠ. Δίνονται 15 μόρια για κάθε μήνα προϋπηρεσίας έως τους 60μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι με νομοθετική ρύθμιση που είχε ψηφισθεί τον περασμένο Απρίλιο είχε ανοίξει ο δρόμος για την πρόσληψη 155 μόνιμων στα ΚΕΠ όλης της χώρας.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();