πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΕΝΕΝ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΠΛΙΣΙΤΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ

Πριν λίγο μας εστάλη με δικαστικό κλητήρα η προσφυγή του ΣΕΕΝ κατά της απεργίας των Ναυτεργατών στις 24/9/2019. Σύμφωνα με αυτή ορίζεται δικάσιμος με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων για την Δευτέρα 23/9/2019 στις 9.30 π.μ!!

Ο ΣΕΕΝ με την δικαστική προσφυγή του ζητάει να κηρυχτεί η απεργία παράνομη - καταχρηστική, να απαγορευτεί η απεργιακή κινητοποίηση καθώς και να καταδικαστεί η Διοίκηση σε χρηματική ποινή 1500 ευρώ και σε προσωπική στα μέλη κράτηση τριών μηνών σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Δ.Σ....
Η προσφυγή αυτή είναι ενταγμένη στην κατεύθυνση χτυπήματος των αγώνων Ναυτεργατών και εργαζομένων και επιχειρείται μέσω της δικαιοσύνης η ποινικοποίηση των δίκαιων κινητοποιήσεων των Ναυτεργατών.
Η ΠΕΝΕΝ δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις, κυβέρνηση και εφοπλιστές, ότι οι μεθοδεύσεις για την υπονόμευση του απεργιακού δικαιώματος, των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών όχι μόνο δεν θα περάσουν αλλά θα γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον τους.
Ο αυταρχισμός, η καταστολή, η ποινικοποίηση των εργατικών αιτημάτων και διεκδικήσεων, η επιβολή του δόγματος "νόμος και τάξη" θα λάβει μαχητική απάντηση.
Καλούμε τον κλάδο και όλους τους Ναυτεργάτες να δώσουν αποφασιστικά και αγωνιστικά την μάχη για την επιτυχία της απεργίας, να την περιφρουρήσουν και στην πράξη να ακυρώσουν την επαίσχυντη εφοπλιστική επιχείρηση τρομοκρατίας και υπονόμευσης των δίκαιων διεκδικήσεών μας.
Όλοι την Δευτέρα 23/9/2019 στο Πρωτοδικείο Πειραιά στις 9.00 το πρωί.
Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();