πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -«Βοήθεια στο Σπίτι»: 2.918 οι θέσεις -Ποιοι δήμοι υπολείπονται (λίστα)

Στις 2.918 θα φτάσουν οι θέσεις που θα προκηρυχθούν για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr. Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο υπουργείο Εσωτερικών έχει γίνει η κατανομή για τις 2.858 θέσεις και αναμένονται ακόμη 60 από τους δήμους Αχαρνών, Θερμαϊκού, Μυκόνου, Ξάνθης, Πειραιά και Φυλής, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες. Να σημειωθεί ότι η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου όταν ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο, βρίσκονταν σε εκκρεμότητα 13 δήμοι και καθώς έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις, μετά τους εφτά, αναμένουν άμεση ανταπόκριση και από τους υπόλοιπους έξι.

Επιθυμία του ΥΠΕΣ είναι η κατανομή να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, ώστε να σταλεί στο ΑΣΕΠ για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσης της σχετικής προκήρυξης.

Στόχος είναι η προκήρυξη να εκδοθεί εντός του 2019 και οι προσλήψεις των εργαζομένων να γίνει εντός του 2020. Μέχρι τότε, όσοι εργάζονται σήμερα, που, λόγω της αυξημένης μοριοδότησης την οποία προβλέπει ο νόμος, έχουν και αυξημένες πιθανότητες να προσληφθούν, θα παραμείνουν στις θέσεις τους.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();