πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Κινητικότητα: Προσλήψεις για τις θέσεις που δεν καλύπτονται -Τι αλλάζει

Σε αλλαγή στην διαδικασία της κινητικότητας προκειμένου, εφόσον η θέση δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί, αυτό να γίνεται μέσω πρόσληψης πρόκειται να προχωρήσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΣ που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, σε συνέχεια των όσων έχει πει και ο υπουργός Τ. Θεοδωρικάκος για σύνδεση της κινητικότητας με τις προσλήψεις, το επόμενο διάστημα πρόκειται να έρθει στη Βουλή ρύθμιση με την οποία θα προβλέπεται ότι: Όταν η διαδικασία κινητικότητας για μία θέση κηρύσσεται άγονη για κάποιες φορές (σ.σ. δεν έχει ακόμη αποφασιστεί πόσες) και ο φορέας επιμένει να ζητά να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση, τότε αυτή θα προκηρύσσεται, προκειμένου να καλυφθεί με πρόσληψη.

Να σημειωθεί ότι, συνήθως πρόκειται για θέσης χαμηλής ζήτησης, κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, στις οποίες δύσκολα μετακινείται ένας δημόσιος υπάλληλος.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();