πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Καταγγελία -εκλογική αποζημίωση: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι -Δήμος ρίχνει ευθύνες στο ΥΠΕΣ

Για «εμπαιγμό» κατηγορεί το Υπουργείο Εσωτερικών και την κυβέρνηση πρώην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ρόδου σε ότι έχει να κάνει με την εκλογική αποζημίωση. Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στο aftodioikisi.gr, οι Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, ενημέρωσαν τους υπαλλήλους πως δεν έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς του Δήμου τα χρήματα για την εκλογική αποζημίωση.
Αναλυτικά η καταγγελία αναφέρει τα εξής:

Πέρασαν πάνω από 5 μήνες με την κυβέρνηση ΝΔ και το Υπουργείο Εσωτερικών να συνεχίζουν την «κοροϊδία» χιλιάδων εργαζομένων στους ΟΤΑ, οι οποίοι εργάστηκαν αρχές Ιουλίου στις εθνικές εκλογές. Η «απληρωσιά» της εκλογικής αποζημίωσης …πλέον μονιμοποιήθηκε!
Γιατί, άραγε ως δημοτικοί υπάλληλοι να συμμετέχουμε στην υλοποίηση κάθε φορά των εκλογών;;; …για τα 130 € μικτά;;; …για να μένουμε πάνω από 5 μήνες απλήρωτοι;;; Ακόμη και αυτά …τα «ψίχουλα» …τα στερούν από τις οικογένειές μας!
Οι Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου μας ενημέρωσαν ότι δεν έχει πιστωθεί στους λογαριασμούς του Δήμου Ρόδου η κατανομή των χρημάτων της Υπουργικής Απόφασης! Η ευθύνη είναι του Υπουργείου Εσωτερικών!
Γιατί:

  • η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών ΔΕΝ κατέβαλε τα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς των ΟΤΑ για την εξόφληση της εκλογικής αποζημίωσης;;;
  • η δημοτική αρχή Ρόδου «αποσιωπά» και δεν καταγγέλλει το αρμόδιο Υπουργείο ότι τα ποσά της εκλογικής αποζημίωσης ουδέποτε πιστώθηκαν στους λογαριασμούς του Δήμου Ρόδου;;;
Το σκηνικό αυτό συνεχίζεται εδώ και μήνες ενώ ήδη έχουν πληρωθεί την εκλογική αποζημίωση οι υπόλοιπες ομάδες εργαζομένων για τις εθνικές εκλογές! Στους δημοτικούς υπαλλήλους …ΤΙΠΟΤΑ!
Είναι «εμπαιγμός»! Το Υπουργείο Εσωτερικών με την «σιωπή» της δημοτικής αρχή Ρόδου και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ρόδου …μας «δουλεύει ψιλό γαζί»!

  • Μήπως είναι συνένοχοι;;;
  • Μήπως τα «υπεξαιρούν» εις βάρος μας για να καλύψουν άλλες «τρύπες» του Υπουργείου;;;
  • Μήπως παίζουν «κρυφτούλη» αποφεύγοντας να δώσουν διευκρινήσεις για το που πήγαν τα λεφτά μας;;;
Την ώρα που η κυβέρνηση ΝΔ πανηγυρίζει για τα «ματωμένα πλεονάσματα», εμείς συνεχίζουμε να παραμένουμε απλήρωτοι! Οι εκλογές τελείωσαν …εκεί τελείωσε και το ενδιαφέρον τους για εμάς τους εργαζομένους!
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, το αρμόδιο Υπουργείο που εδώ και 5 μήνες «σφυρίζουν αδιάφορα»! Είναι αυτοί που μαζί με την δημοτική αρχή Ρόδου, την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και την γαλαζοπρασινορόζ ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ …«πνίγουν» το αίτημα των εργαζομένων και δικαιούχων για την άμεση καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης!
Η εκλογική αποζημίωση είναι δικά μας λεφτά! Τα δουλέψαμε και με το παραπάνω!!! Ας το καταλάβουν όλοι τους, ότι εμείς ως εργαζόμενοι στους ΟΤΑ δεν θα σταματήσουμε να απαιτούμε την καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης, την επιστροφή του 13ου & 14ου μισθού και όλων αυτών που «έκλεψαν» από τις οικογένειές μας με τα γαλαζοπρασινορόζ ΜΝΗΜΟΝΙΑ τους.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();