πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Απόφαση Θεοδωρικάκου: 14 εκατ. ευρώ για θέρμανση στα σχολεία

Συμπληρωματική Κατανομή ποσού 14 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, σε όλους τους Δήμους της χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Επίσης, με άλλη απόφαση του κ. Θεοδωρικάκου, κατανέμεται ποσό 1,7 εκατ. ευρώ για τη δαπάνη σίτισης των μαθητών μουσικών και καλλιτεχνικών γυμνασίων και λυκείων της χώρας.
Τα 14 εκατ. ευρώ κατά προτεραιότητα θα προωθηθούν για την κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανά δήμο, ως εξής:


Και 1,7 εκατ. για σίτιση στα Μουσικά Σχολεία
Επίσης, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, κατανέμεται από τον λογαριασμό «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», ποσό 1.745.551,63 € σε Δήμους της χώρας, για τη δαπάνη σίτισης των μαθητών μουσικών και καλλιτεχνικών γυμνασίων και λυκείων της χώρας, κατά τη σχολική περίοδο 2019-2020.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();