πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Αιτήσεις συμμετοχής στη ΣΟΧ 2/2019 για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Ξεκίνησε την Τρίτη μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ.

Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι οι αιτήσεις αφορούν προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας , ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των εποχικών ή , παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του ΟΑΕΔ σύμφωνα με την ΣΟΧ2/2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται με όλα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά με έναν από τους πιο κάτω αναφερόμενους τρόπους :
Α) Αυτοπροσώπως, ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από τον αιτούντα πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 μέχρι τις 14:00,

Β) Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εντός της ανωτέρω προθεσμίας στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην με αρ.πρωτ. 93788/22-11-2019 Ανακοίνωση καθώς επίσης και στο αντίστοιχο παράρτημα αυτής.

Επισημαίνεται ότι η αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά που αποστέλλεται ταχυδρομικά , υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του αιτούντος με την ένδειξη Αίτηση για την : «ανακοίνωση της ΣΟΧ 2/2019». Το εμπρόθεσμο των ταχυδρομικά αποσταλμένων αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία ταχυδρομείου που φέρει ο φάκελος αποστολής .

Η μη ταχυδρομική αποστολή ή η μη αυτοπρόσωπη κατάθεση της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της ορισθείσας προθεσμίας συνεπάγεται την απόρριψη των υποψηφίων.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();