πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Tαμειακά Διαθέσιμα: 90 δήμοι λένε «όχι» στην Τράπεζα της Ελλάδας (λίστα)

Στους 90, από τους συνολικά 332, ανέρχονται οι δήμοι που αρνούνται μέχρι στιγμής να ανοίξουν λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδας και να καταθέσουν σε αυτόν τα ταμειακά διαθέσιμά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μεταξύ άλλων, δεν έχουν ανοίξει λογαριασμό στην ΤτΕ οι δήμοι:

-Καισαριανής

-Φιλοθέης -Ψυχικού

-Βόλβης

-Θερμαϊκού

-Καλαμαριάς

-Φλώρινας

-Ηγουμενίτσας

-Ρόδου

-Χάλκης

-Σύρου

-Μυκόνου

-Αργοστολίου

-Μεγαλόπολης

-Αγράφων

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Θ. Σκυλακάκη, η σημερινή κυβέρνηση διατηρεί το ίδιο καθεστώς που είχε επιβληθεί από την προηγούμενη. Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος με εγκύκλιο που δεν ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ καλούσε τους δήμους να ανοίξουν υποχρεωτικά λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος εντός 30 ημερών, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο την έντονη αντίδραση αιρετών.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();