πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Μόνιμοι συμβασιούχοι Δήμου ωφελούμενοι Προγράμματος ΕΣΠΑ

Συνεχίζονται οι δικαστικές δικαιώσεις για συμβασιούχους – ωφελουμένους προγραμμάτων ΕΣΠΑ, που απασχολούνται από Δήμους.

Όπως δημοσιεύει, σήμερα, το epoli.gr 8 εργαζόμενοι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, την περασμένη Παρασκευή, με ευχαρίστηση “άκουσαν” την απόφαση της έδρας, που “μετατρέπει” την εργασιακή σχέση τους ορισμένου χρόνου σε αορίστου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr η Δημοτική Αρχή δεν θα ασκήσει έφεση κατά της θετικής αυτής απόφασης, όπως μας δήλωσε – εκφράζοντας αρχικά τη χαρά και την ικανοποίησή της – η Πρόεδρος των Εργαζομένων, Ταμίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κα. Μαρία Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, που ήταν ολοκληρωτικά και από την αρχή στο πλευρό των ωφελουμένων, σχολίασε για την απόφαση:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν Δήμαρχο να τον επισκέπτονται εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς και να του ανακοινώνουν πως κέρδισαν την δικαστική μάχη και μονιμοποιήθηκαν. Ένα δύσκολο δικαστήριο που τις στήριξα ως βασικός μάρτυρας και είμαι υπερήφανος για αυτό.

Το άξιζαν......σιδεροκέφαλες.»
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();