πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης" (20.03.2020)

Χαλάνδρι 20.03.2020

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

η χώρα μας εδώ και ένα περίπου μήνα βρίσκεται σε αναγκαστική - και επιτακτική - απομόνωση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Θεωρούμε ότι, από την πρώτη στιγμή, κατά την άποψή μας, οι δημόσιοι φορείς έπραξαν αυτά ακριβώς που επέβαλε η σοβαρή κατάσταση δημόσιας υγείας. Μιας κατάστασης που - δυστυχώς - επιδεινώνεται καθημερινά πανευρωπαϊκά και όχι μόνο.
Η εκδίκηση της φύσης εκδηλώνεται - για άλλη μια φορά - με μεγάλη αγριότητα. Προφανώς και πρόκειται για μια (ακόμη μια...) προειδοποίηση για τις ανθρώπινες βιαιοπραγίες εναντίον της...

Σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, καλούμαστε όλοι ανεξαιρέτως, να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη συστηματική εφαρμογή όλων των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Από την πρώτη στιγμή, οι δήμοι και οι δημοτικοί υπάλληλοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου κατά της αόρατης απειλής. 
Υπεύθυνα και αποτελεσματικά. 
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στους ήρωες-εργαζόμενους των υπηρεσιών Καθαριότητας οι οποίοι επιτελούν πραγματικά ΕΡΓΟ

Για τις τοπικές κομματικές, "τοξικές" και χειριστικές αναφορές αιρετών, θα αναφερθούμε όταν η κρίση δημόσιας υγείας έχει απομακρυνθεί.

Προς το παρόν, οι πολίτες πρέπει να παραμένουν στην κατοικία τους, ώστε να αποφύγουν στο μέγιστο βαθμό τις επαφές με άτομα εκτός του στενού οικογενειακού τους κύκλου.
Η κυκλοφορία εκτός οικίας πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο και μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους και στο αναγκαίο μέτρο για την εξυπηρέτηση ζωτικών και μόνο αναγκών.

Συμβουλευόμαστε μόνο τους γιατρούς και ακολουθούμε ευλαβικά όλες τις οδηγίες και τις καθημερινές ενημερώσεις των ειδικών.

Παραμένουμε ψύχραιμοι και

Μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε.

πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();