πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Δήμος Χαλανδρίου: Περιορισμός των ωρών εισόδου του κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου για λόγους δημόσιας υγείας

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες ότι από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2020 αλλάζουν οι ώρες εισόδου του κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού. Η λήψη επιπρόσθετων μέτρων πρόληψης κρίνεται επιβεβλημένη για την προστασία της υγείας των Δημοτών αλλά και των εργαζομένων.

Ειδικότερα από Δευτέρα 16/03/2020 έως και 31/03/2020, η είσοδος για το κοινό στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου, εκτός των ΚΕΠ, θα πραγματοποιείται αυστηρά από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 09:00 π.μ. έως 12:00 π.μ
Συστήνεται δε η εξυπηρέτηση του κοινού, από τις υπηρεσίες του Δήμου, όπου είναι δυνατόν να γίνεται  και με την χρήση ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου για την υποβολή αιτήσεων και την παραλαβή εγγράφων ή πιστοποιητικών.
Παράταση προθεσμίας δήλωσης τ.μ. ακινήτων
Επιπρόσθετα, ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι παρατείνεται (ΦΕΚ 55-11/03/2020, άρ.10 παρ.4), η προθεσμία υποβολής αρχικής ή διορθωτικής δήλωσης τ.μ. των ακινήτων, μέχρι 30/06/2020.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();