πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΞΥΝΗ κατάληξη με εκφοβισμό


Μετά τις πλαστές ενημερότητες και τα εκατομμύρια ευρώ που οφείλονται σε ΙΚΑ και Δημόσιο, σειρά έχει τώρα ο εκφοβισμός δημόσιων υπαλλήλων.

Του Γιώργου Παγάνη
Ούτε το πιο ευφάνταστο σενάριο δικαστικών θρίλερ του Χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να συμπεριλάβει τις εξελίξεις σε μια υπόθεση που τα τελευταία δέκα χρόνια μοιάζει σχεδόν… ακίνητη. Ενώ οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες διαπίστωσαν ότι το Δημόσιο έχασε χρήματα στην υπόθεση των Εκπαιδευτηρίων ΞΥΝΗ (με τις πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες που υπέγραψαν υπάλληλοι-φαντάσματα, με την έγκληση του ΙΚΑ Πειραιώς που βρέθηκε στο αρχείο και με άλλα γνωστά κόλπα), η δίκη στην οποία καλείται ως κατηγορούμενος ο Σοφοκλής Ξυνής διακόπτεται συνεχώς, ενώ παράλληλα μηνύονται υπάλληλοι του ΕΦΚΑ, που βρίσκεται στη θέση της πολιτικής αγωγής.


κάντε "κλικ" στην εικόνα
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();