πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

29 Μαΐου τελειώνει η διαβούλευση για το νομοσχέδιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Με πολύ μικρή συμμετοχή αν και το θέμα καίει όλο το δημόσιο τομέα και τους προμηθευτές του δημοσίου, συνεχίζεται από τις 14 Μαΐου η διαβούλευση του Σχεδίου Νόμου «Ρυθμίσεις για το ελεγκτικό συνέδριο και διατάξεις για την αποτελεσματική απονομή της δικαιοσύνης» του Υπουργείου Δικαιοσύνης, υπό τον τίτλο: «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ».
Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ Τσιάρας καλεί τους πολίτες αλλά πολύ περισσότερο τους δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους και βέβαια τους προμηθευτές τους δημοσίου να συμμετάσχουν στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις στους στις σχετικές ρυθμίσεις.
Ομως μέχρι σήμερα έχουν διατυπωθεί μόνο 29 σχόλιο αν και καθημερινά έχουμε χιλιάδες διαμαρτυρίες για την «κακή λειτουργία» του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ειδικά οι δημοτικές αρχές έχουν διατυπώσει εκατοντάδες διαμαρτυρίες όμως μέχρι τώρα δεν βλέπουμε ιδιαίτερα την συμμετοχή των αιρετών της Αυτοδιοίκησης.
Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020, και ώρα 8:00.
Την διαβούλευση και την Αιτιολογική Έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();