πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Δημόσιο: 7 στους 10 επιστρέφουν στα γραφεία τη Δευτέρα (βίντεο)

Την επιστροφή στην εργασία για το 70% των δημοσίων υπαλλήλων την Δευτέρα 11 Μαΐου προανήγγειλε μιλώντας στο kontra, o υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως είπε, θα υπογράψει σχετική εγκύκλιο σήμερα και «η επιστροφή θα γίνει με όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχει υποδείξει η επιτροπή των λοιμοξιολόγων».
Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος υποστήριξε πως το αμέσως επόμενο διάστημα οι δήμοι θα μπορούν να δίνουν επιπλέον τετραγωνικά στους χώρους εστίασης και όπου δεν είναι εφικτό θα υπάρχει μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών.


Πάντως, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, παράλληλα η κυβέρνηση ετοιμάζει το σχέδιο για το ποιους δημοσίους υπαλλήλους θα αφορά η μόνιμη τηλεργασία στο Δημόσιο, προκειμένου το επόμενο διάστημα να φέρει σχετική ρύθμιση στη Βουλή. Η συγκεκριμένη μέθοδος εργασίας θα αφορά υπαλλήλους που δεν έχουν επαφή με το κοινό όπως αυτούς που εργάζονται σε διοικητικές, οικονομικές και υπηρεσίες πληροφορικής και εφαρμόζεται κάποιες μέρες του έτους.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();