πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ψηφιακές συντάξεις: Τι ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους

Ηλεκτρονικά θα υποβάλλονται σε λίγο καιρό οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στη νέα πλατφόρμα που εγκαινίασε το υπ. Εργασίας και o e-ΕΦΚΑ.

Η πιλοτική λειτουργία της υποστηρίζει αυτοματοποιημένα τα 4 από 5 τα στάδια της πλήρους ψηφιακά αυτοματοποιημένης διαδικασίας.
Για όλες τις περιπτώσεις με την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος, αποδίδεται ηλεκτρονικός αριθμός αίτησης και ηλεκτρονικός αριθμός πρωτοκόλλου που λαμβάνεται υπόψη στην επεξεργασία του συνταξιοδοτικού σας αιτήματος.

Προς το παρόν, εξυπηρετούνται από τη νέα πλατφόρμα οι υπηρεσίες μεταβίβασης σύνταξης λόγω θανάτου και οι συντάξεις όσων είναι ασφαλισμένοι αποκλειστικά στον ΟΓΑ.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες αιτήσεων υποβάλλουν αιτήσεις στην παλιά πλατφόρμα.

Ωστόσο, οι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν ακόμη το «παλιό σύστημα», δηλαδή δεν υποβάλουν ακόμη ηλεκτρονικές αιτήσεις συνταξιοδότησης, αλλά καταθέτουν το φάκελό τους στις υπηρεσίες, οι οποίες καλούνται να διεκπεραιώσουν το ατομικό ηλεκτρονικό δελτίο υπηρεσιακής κατάστασης.

Δείτε επίσης:



'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();