πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Εργαζόμενοι ΙΔΑΧ κατά ΠΟΕ-ΟΤΑ: Παρακρατά εισφορές & δεν μας καλύπτει συνδικαλιστικά

Σε σοβαρή καταγγελία κατά του Συλλόγου Εργαζομένων και της ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρούν εργαζόμενοι ΙΔΑΧ του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων. Όπως τονίζουν «την ώρα που για παραπάνω από δύο έτη είμαστε ακάλυπτοι συνδικαλιστικά, μας παρακρατούνται αδίκως οι σχετικές εισφορές». Μάλιστα, αποκαλύπτουν ότι «επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο (της ΠΟΕ-ΟΤΑ) Νίκο Τράκα και η απάντηση ήταν εντελώς απαξιωτική, ότι δεν είναι θέματα αυτά για να απασχολείται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας»!!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Καταγγελία εργαζομένων Ι.Δ.Α.Χ. Δ. Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων.

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομενων Δ.Λουτρακιου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων ότι ακόμη και μετά από τη διαγραφή μας ως μέλη του Συλλόγου λόγω τροποποίησης του Καταστατικού τον Φεβρουάριο του 2018, συνέχισε να μας παρακρατά εισφορές και να αποδίδει μέρος αυτών στην ομοσπονδία ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπου και ανήκει.

Με αίτηση μας απαιτήσαμε την επιστροφή των χρημάτων, εφάπαξ αλλά η απάντηση που πήραμε ήταν ότι θα μας επιστρέφονται 2.40€ μηνιαίως, από το ποσό των 3€ της εισφοράς, επειδή τα 0.60€ αποδίδονται στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Επιχειρήσαμε να κάνουμε αίτηση για επιστροφή των χρημάτων και στην Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΟΤΑ, αλλά δεν μας πρωτοκολλούν το έγγραφο αναφέροντας ότι δεν πρωτοκολλούν αιτήσεις εργαζομένων….

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Τράκα και η απάντηση ήταν εντελώς απαξιωτική, ότι δεν είναι θέματα αυτά για να απασχολείται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας…

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν μας έχουν καταβληθεί, ούτε τα 2.40€ μηνιαίως, η εισφορά μας δηλαδή για το σύλλογο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση καταβολή των χρημάτων μας, καθώς την ώρα που για παραπάνω από δύο έτη είμαστε ακάλυπτοι συνδικαλιστικά, μας παρακρατούνται αδίκως οι σχετικές εισφορές.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();