πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ένας χρόνος παράταση στις άδειες των αθλητικών εγκαταστάσεων

Με Κοινή Απόφαση των κ.κ. Π.Θεοδωρικάκου, Ελ.Αυγενάκη, Θ.Σκυλακάκη και Μ.Χρυσοχοΐδη (Φ.Ε.Κ. Β’ 3473/20.8.2020) τροποποιήθηκε η ΚΥΑ του 2018 σχετικά με τις άδειες των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Συγκεκριμένα ορίστηκε ότι για τις υφιστάμενες κατά τη δημοσίευση της Απόφασης αθλητικές εγκαταστάσεις, η ισχύς των αδειών λειτουργίας που έχουν εκδοθεί στο παρελθόν και δεν έχουν ανακληθεί για λόγους επικινδυνότητας ή ελλιπούς ασφάλειας αθλουμένων ή θεατών, παρατείνεται έως 31 Αυγούστου 2021.

Στην παραπάνω παράταση δεν εμπίπτουν οι προσωρινές άδειες λειτουργίας, οι οποίες έχουν εκδοθεί για την κάλυψη συγκεκριμένου αγώνα ή αγώνων.

Υπενθυμίζεται ότι το θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων περιλαμβάνεται ιδίως στο αρ.56Β του ν.2725/1999, το οποίο προστέθηκε με το αρ.5 του ν.4479/2017 και τροποποιήθηκε από το αρ.40 του ν.4603/2019.  Εκεί προβλέπεται ότι, αναλόγως της κατηγορίας εγκατάστασης, η άδεια χορηγείται με Απόφαση Δημάρχου ή Απόφαση Περιφερειάρχη.

Η ΚΥΑ της παράτασης μέχρι τον επόμενο Αύγουστο, βρίσκεται ΕΔΩ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();