πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Εργαζόμενοι ΚΕΠ: “Παρεξήγηση το τεμπέληδες της Γ.Γ. Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης”

Σε παρεξήγηση οφείλεται η απόδοση δήλωσης με προσβλητικό για τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ χαρακτηρισμό, «οι υπάλληλοι των ΚΕΠ δεν έχουν δουλειά και είναι τεμπέληδες», στο πρόσωπο της κυρίας Γιάννας Χορμόβα, Διευθύντριας του γραφείου του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιου Γεωργαντά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π.
Για το λόγο αυτόν, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, ανακαλεί τη σχετική αναφορά της - έγγραφο με Α.Π. 50/10-08-2020.

«Από τα πρακτικά της διαδικασίας εκδίκασης της αγωγής του Δημοσίου και των Υπουργών Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατά της Ομοσπονδίας μας για απεργιακή μας κινητοποίηση, τα οποία τέθηκαν εκ των υστέρων στη διάθεσή μας, όπως διαπιστώσαμε και δηλώνουμε κατηγορηματικά, δεν προκύπτει η συγκεκριμένη δήλωση εκ μέρους της κυρίας Χορμόβα, με άμεσο χαρακτηρισμό που να θίγει τους υπαλλήλους των ΚΕΠ κι αυτό οφείλουμε και το κάνουμε γνωστό», ολοκληρώνει η Ομοσπονδία.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();