πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Σίμος Ρούσσος: Να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή

Έκκληση προς τους πολίτες να αποφύγουν το διάστημα αυτό της καραντίνας την απόρριψη ογκωδών και κλαδεμάτων απευθύνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, προκειμένου η υπηρεσία Καθαριότητας, που λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού, να ασχοληθεί αποκλειστικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Η νέα κατάσταση περιορισμών και απαγορεύσεων μετακίνησης ξαναφέρνει με επιτακτικό τρόπο στην επικαιρότητα τη συμπεριφορά όλων μας σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες.

Πρώτη προτεραιότητα αυτήν την περίοδο είναι η διαφύλαξη της υγείας των πολιτών και οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας έχουν αναλάβει και πάλι ένα τεράστιο βάρος με κίνδυνο της υγείας των ίδιων και των οικογενειών τους.

Η πόλη τους χρωστά ευγνωμοσύνη αλλά πρέπει όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την προσπάθειά τους.

Γι’ αυτό και μέχρι να λήξει η καραντίνα, είναι απαραίτητο:
  • Να κατεβάζουμε τα απορρίμματα από το σπίτι μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το βράδυ.
  • Να τοποθετούμε τα απορρίμματά μας δεμένα καλά σε σακούλες, αποκλειστικά μέσα και όχι έξω από τους κάδους, φροντίζοντας αυτοί να παραμένουν κλειστοί.
  • ΔΕΝ κλαδεύουμε, ΔΕΝ κάνουμε ανακαίνιση, ΔΕΝ βγάζουμε έξω μπάζα, τραπέζια, πολυθρόνες, στρώματα κλπ.
Όταν τελειώσει η καραντίνα έχουμε χρόνο γι’ αυτά.

Το διάστημα αυτό η υπηρεσία πρέπει να ασχοληθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη συλλογή των απορριμμάτων, με δεδομένο ότι λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού. για τους εργαζόμενους με παιδιά η με προβλήματα υγείας.

Ελπίζω ότι όλοι συμμεριζόμαστε την ανάγκη να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όσους δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή, νιώθουμε την ανάγκη να προστατέψουμε την εικόνα και την αισθητική της πόλης και πάνω απ’ όλα την υγεία των οικογενειών μας.

Ο δήμαρχος

Σίμος Ρούσσος

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();