πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Χαλανδρίου: Από την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου η εξυπηρέτηση πολιτών στο Ταμείο του Δήμου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Τμήμα Εισπράξεων & Πληρωμών (Ταμείο) του Δήμου Χαλανδρίου, που παρέμεινε κλειστό τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου λόγω υποψίας κρούσματος κορονοϊού, θα δέχεται κοινό, κατόπιν ραντεβού πάντα, από την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020.
Ενημερώνονται οι πολίτες ότι μετά τη διενέργεια των σχετικών τεστ ανίχνευσης Covid19 και εφόσον κανένας υπάλληλος του Τμήματος δεν βρέθηκε θετικός, η υπηρεσία θα δέχεται κανονικά το κοινό από την Τετάρτη.

Σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου οι υπάλληλοι είναι στη διάθεση των πολιτών μόνο για εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου. Η εκ του σύνεγγυς εξυπηρέτηση πολιτών δεν είναι σήμερα εφικτή για τεχνικούς λόγους.

Πληρωμή οφειλών μέσω τραπέζης

Υπενθυμίζουμε ότι για τη διευκόλυνση των οφειλετών και την προστασία της Δημόσιας Υγείας λόγω Covid-19, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών με κατάθεση μέσω τραπέζης και με χρήση web banking (μεταφορά σε λογαριασμό τρίτου).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ωστόσο να επικοινωνούν προηγουμένως με το Τμήμα Εισπράξεων και Πληρωμών στο τηλέφωνο 213 2023837 ή στο e-mail tameio@halandri.gr για τον καθορισμό της αιτιολογίας της κάθε συναλλαγής.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();