πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΕΕΤΑΑ -Παιδικοί σταθμοί: «Κλείδωσε» η παράταση -Πότε οι αιτήσεις για δημοσίους υπαλλήλους

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η παράταση σχεδιάζεται να είναι δύο -τριών ημερών, δηλαδή, ανάλογη του χρόνου που χάθηκε, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρατηρήθηκαν στην πλατφόρμα. Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε στις 19 Ιουλίου και τα τεχνικά προβλήματα αποκαταστάθηκαν πλήρως σήμερα, ενώ η προθεσμία λήγει στις 3 Αυγούστου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, με βάση τα σημερινά δεδομένα, και αν δεν υπάρξουν νέα τεχνικά προβλήματα, σχεδιάζεται παράταση έως το τέλος της πρώτης εργάσιμης εβδομάδας του Αυγούστου.

Ξεκινούν και οι αιτήσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους

Την ίδια ώρα στην ΕΕΤΑΑ αναμένουν την υπογραφή της ΚΥΑ και της σχετικής προγραμματικής σύμβασης, προκειμένου να ανοίξει η πλατφόρμα για το (παράλληλο) Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» για τον κύκλο περιόδου 2021-2022.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι εργαζόμενοι/ες που είναι :

α) υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού), ή

β) μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι/ες δεν έχουν αιτηθεί ή και ενισχυθεί από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής

γ) μισθωτές/αυτοαπασχολούμενες στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην συγχρηματοδοτούμενη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Κύκλος 2021-2022 πλην αποκλείονται του δικαιώματος λήψης voucher της Δράσης αυτής λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού της.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();