πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

“Τριτοκοσμικές” εικόνες ντροπής από την αποκομιδή απορριμμάτων στην Κάλυμνο! (video)

https://kalymnos-news.gr/

Ο φακός του kalymnos-news.gr σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 το πρωί κατέγραψε «τριτοκοσμικές», αποκρουστικές, ανθυγιεινές, απογοητευτικές, απαράδεκτες  και όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστούν οι εικόνες ντροπής  που θα δείτε από την αποκομιδή απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο της Πόθιας ,στην πλατεία του 3ου δημοτικού Σχολείου Πόλεως.

 Δύο υπάλληλοι της καθαριότητας σε συνθήκες άκρως ανθυγιεινές και απάνθρωπες να σκύβουν μέσα στους κάδους και να προσπαθούν με τα χέρια να τους αδειάσουν, όσο αυτό είναι δυνατό, από τα απορρίμματα και να τα φορτώσουν στο ανοικτό ημιφορτηγό.Και φυσικά οι κάδοι δεν αδειάζουν εντελώς, αφού αυτό δεν είναι δυνατό και αρκετά σκουπίδια παραμένουν μέσα.

Συνθήκες εργασίας που το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι παραβιάζουν κατάφωρα την  εργατική νομοθεσία.

 Επιβάλλεται άμεσα η δημοτική αρχή να καταργήσει αυτό τον απαράδεκτο τρόπο αποκομιδής απορριμμάτων και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου να αντιδράσει για αυτές τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων τους.  

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμάντας με τις αποκρουστικές εικόνες ντροπής.

16-7-2021 Τριτοκοσμικές εικόνες αποκομιδής απορριμμάτων στην Κάλυμνο!
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();