πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Μόνιμοι συμβασιούχοι ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου - Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων

Ολοκληρώθηκε το ευχάριστο γεγονός της μετατροπής της εργασιακής σχέσης τους ορισμένου χρόνου σε αορίστου, για το σύνολο των εργαζομένων σε Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Περιστερίου, αφού σήμερα, οι λοιποί 42, «άκουσαν» τη θετική δικαστική απόφαση – είχε προηγηθεί η αντίστοιχη, για τους 20 αρχικά προσφεύγοντες στην Δικαιοσύνη!

«Ένας μακροχρόνιος και έντιμος αγώνας έφτασε στο τέλος του με το καλύτερο αποτέλεσμα! Ήρθε σαν δώρο στο κλείσιμο της εργασιακής σας χρονιάς.
Μας εμπιστευτήκατε, κάνατε πέρα τις 'σειρήνες' αμφισβήτησης που ηχούσαν από συγκεκριμένους χώρους, ακολουθήσατε το δικό μας σχέδιο δράσης.

Και δικαιωθήκαμε ΟΛΟΙ, και εσείς και εμείς...

Καλές και ξένοιαστες πλέον διακοπές, σας αξίζουν!», τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου, που στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, τους και τυπικά πλέον συναδέλφους τους!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

- Δεκέμβριος του 2019, διεκδικήσαμε (προφορικά τότε) τη δέσμευση από τη Διοίκηση για παράταση του προγράμματος και παραμονή στην εργασία (ΕΣΠΑ παιδικών σταθμών).
- Τέλη του 2020 και Απρίλη του 2021 καταφέραμε και πήραμε (εγγράφως) απόφαση "περί Αποδοχής της αγωγής" για την μετατροπή τους σε Αορίστου χρόνου.
- Σήμερα, Ιούλιος 2021... βγήκε θετική και η τελευταία δικαστική απόφαση των υπολοίπων 42 συναδέλφων (είχε προηγηθεί το ίδιο για ακόμη 20).

Ένας μακροχρόνιος και έντιμος αγώνας έφτασε στο τέλος του με το καλύτερο αποτέλεσμα ! Ήρθε σαν δώρο στο κλείσιμο της εργασιακής σας χρονιάς.
Μας εμπιστευτήκατε, κάνατε πέρα τις 'σειρήνες' αμφισβήτησης που ηχούσαν από συγκεκριμένους χώρους, ακολουθήσατε το δικό μας σχέδιο δράσης.
Και δικαιωθήκαμε ΟΛΟΙ, και εσείς και εμείς...
Καλές και ξένοιαστες πλέον διακοπές, σας αξίζουν !
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();