πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης παραπέμπεται για κακούργημα: Εισέπραξε 3,9 εκατ. με πλαστά έγγραφα (βούλευμα)

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για απάτη και χρήση πλαστού εγγράφου παραπέμπει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με το υπ’ αριθμόν 1551/2021 βούλευμα του τον δήμαρχο Νεάπολης -Συκεών Σίμο Δανιηλίδη και δύο συνεργάτες του.
Σύμφωνα με το βούλευμα ο δήμαρχος και οι δύο συνεργάτες του προκειμένου να λάβουν τα κονδύλια «χρησιμοποίησαν εν γνώση τους πλαστά πιστοποιητικά πυροπροστασίας καθώς και την υπ’ αριθμόν 131/2.6.2011 πλαστή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης -Συκεών»!!!!

Για το λόγο αυτό κατηγορούνται για:
  • Απάτη από κοινού που στρέφεται άμεσα κατά νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με προκληθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση.
  • Απάτη από κοινού σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων
  • Χρήση πλαστού εγγράφου από κοινού που στρέφεται άμεσα κατά του νομικού προσώπου του ελληνικού Δημοσίου με συνολικό όφελος και συνολική ζημία άνω των 120.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση.
 

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();