πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ (Χαλανδρίου) και τα σενάρια φαντασίας και συνωμοσιολογίας... - Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης" (18.12.2021)

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΑΣ-ΟΤΑ - μέλος της ποε-οτα - προσπαθεί με ανυπόστατες κατηγορίες και με ψευδή ΔΗΘΕΝ γεγονότα να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Άλλωστε, πάγια τακτική της είναι η δημιουργία σωματείου εντός του συλλόγου (εργαζομένων), προκειμένου να λειτουργεί αυτόνομα, διασπαστικά και παραπλανητικά.

Είναι, όμως, η πρώτη φορά που, στην προσπάθειά της να πείσει περισσότερους των 20-25 εργαζομένων των οποίων έχει τη στήριξη στον Δήμο Χαλανδρίου, σπιλώνει την υπόληψη συναδέλφου με φανταστικές ιστορίες για ΔΗΘΕΝ συμμετοχή της (της συναδέλφου) σε μια...προσπάθεια ώστε...να μην πάρουν τα Μ.Α.Π. οι εργαζόμενοι (που τα δικαιούνται) του Δήμου!!! Και αυτή τη στιγμή, μικρή σημασία έχει αν η συγκεκριμένη υπάλληλος που "κατηγορείται" είναι η Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.
Έχει, όμως, σημασία, το γεγονός ότι εκτοξεύτηκαν άναρθρες κραυγές εναντίον ενός ατόμου που με την παρουσία του στον Δήμο τα τελευταία 28 χρόνια, αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση ΑΝΘΡΩΠΟΥ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ. Και το χειρότερο, η ΔΑΣ-ΟΤΑ - μέλος της ποε-οτα - εξέδωσε και ανακοίνωση εναντίον της, μοιράζοντάς την χέρι με χέρι...

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Το κυνήγι μερικών ψήφων στο βωμό της μικροκομματικής πολιτικής μιας ομάδας ανθρώπων, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε.
Δεν είναι, όμως, δικαίωμα κανενός η παραπληροφόρηση και, ακόμη περισσότερο, η σπίλωση της αξιοπρέπειας ενός ανθρώπου.

Χαλάνδρι 18.12.2021 - πρΟΤΑση

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ και την απάντηση της Προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();