πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Σάλος με εργαζόμενη νοσοκομείου: Έχει να πάει στη δουλειά 4 χρόνια!

Σάλο έχει προκαλέσει σε νοσοκομείο της Πάτρας η αποκάλυψη ότι μια εργαζόμενη έχει να εμφανιστεί 4 χρόνια, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά.
Όπως αναφέρει το pelop.gr, η εργαζόμενη του νοσοκομείου της Πάτρας επικαλέστηκε «σοβαρή ασθένεια» και πήρε άδεια το 2018. Όμως, «χτύπησε» ο κορονοϊός και με πρόσχημα αυτό αλλά και τις δικές της συνεννοήσεις, δεν επέστρεψε ποτέ στη δουλειά της σε νοσοκομείο της Πάτρας και έχουν περάσει, μέχρι σήμερα, 4 χρόνια!

Ωστόσο, πληρωνόταν κανονικά. Μάλιστα, το pelop.gr επικαλούμενο καταγγελία που έχει γίνει για τη συγκεκριμένη εργαζόμενη, όχι μόνο μπαίνει κανονικά ο μισθός της αλλά και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αναρρωτικές άδειες που έπαιρνε αφορούσαν ένα πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, όμως παράλληλα πηγαίνει και παρακολουθεί κανονικά τα υποχρεωτικά μαθήματά της στο πανεπιστήμιο.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();