πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Προσφυγή των εργαζομένων για παραχώρηση υπηρεσιών σε ιδιώτες (έγγραφο)

Σε προσφυγή κατά της απόφασης του δημάρχου Γιάννη Βούρου να εκχωρήσει σε ιδιωτική εταιρεία την υπηρεσία «εσωτερικού ελέγχου» του Δήμου προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας.
Η προσφυγή των εργαζομένων κατατέθηκε στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με τους εργαζομένους να ζητούν να ακυρωθεί η συγκεκριμένη απόφαση του δημάρχου Φιλαδελφείας.

Οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη στις 28 Δεκεμβρίου και παραχωρεί στην ιδιωτική εταιρεία την συγκεκριμένη δημοτική υπηρεσία μέχρι τα τέλη του 2023. Σημειώνουν ταυτόχρονα με έμφαση ότι η απόφαση αναγάγει σε δημόσιο ελεγκτικό μηχανισμό μια ιδιωτική επιχείρηση, η οποία αποκτά λόγο για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της προσφυγής:


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();