πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

"πρΟΤΑση": Λίγος ΣΕΒΑΣΜΟΣ δε βλάπτει...

Χαλάνδρι 22.02.2016

Αγαπητοί φίλοι

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την προηγούμενη ανακοίνωση – καταγγελία μας για τοπικό, νεοσύστατο site των βορείων προαστείων, οι άνθρωποι του οποίου, ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ την εργασία, το χρόνο και το μεράκι των συμπολιτών και συνανθρώπων τους, εκμεταλλεύονται αναρτήσεις άλλων ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν την «πηγή» της είδησης που αναδημοσιεύουν.

Και η κατάσταση αυτή συνεχίζεται και διαιωνίζεται, χωρίς ίχνος – τουλάχιστον – ευθιξίας από μέρους τους για τις «κατηγορίες» μας. Και γνωρίζουν καλά ποιοι είναι αυτοί.
Είναι τέτοια, μάλιστα, η… «επιλεκτικότητά» τους που, όταν πρόκειται για είδηση από «μεγάλο» blog ή site, φυσικά και αναφέρουν την πηγή, φοβούμενοι, ασφαλώς, πιθανές «παρενέργειες». Για τα υπόλοιπα …«μπλογκάκια», έλα μωρέ, ποιος νοιάζεται;

Προφανώς οι κύριοι αυτοί δε γνωρίζουν και, επομένως, δε σέβονται τους γραπτούς και άγραφους νόμους του διαδικτύου είτε γιατί είναι νέοι στο χώρο είτε γιατί απλά δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για την πνευματική και ουσιαστική δουλειά άλλων.

Εμείς ως «πρΟΤΑση», σε «ένδειξη διαμαρτυρίας» για τον τρόπο συμπεριφοράς των υπευθύνων του νεοσύστατου site, δεν έχουμε αναρτήσει ΚΑΜΙΑ είδηση προερχόμενη από αυτό ούτε πρόκειται να το κάνουμε στο μέλλον.

Λίγος σεβασμός ΟΥΔΕΠΟΤΕ έβλαψε κανέναν…

πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();