πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση - Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Μεσολογγίου

Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα θερμού επεισοδίου πολίτη εις βάρος συναδέλφου και μάλιστα αυτή την φορά στον ευαίσθητο χώρο των παιδικών σταθμών. Δυστυχώς πραγματοποιήθηκε λεκτική βίαιη επίθεση σε βάρος της συναδέλφου. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε εντός του χώρου του σχολείου, μπροστά σε παιδιά και γονείς. Δεν κατανοούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές τι πραγματικά θέλουν να αποδείξουν. Σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την άψογη και άτεγκτη συμπεριφορά των συναδέλφων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας. Συνάδελφοι που πολλές φορές δουλεύουν πέρα από τα όρια τους έχοντας στο νου το λειτούργημα προς τις ευαίσθητες ψυχές που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα.

Για το λόγο αυτό καταγγέλλουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και προειδοποιούμε όποιος ασκεί οποιαδήποτε μορφή βίας ενάντια σε συναδέλφους μας ,πολλώ μάλλον δε αναίτια, θα μας βρει απέναντι του και δίπλα στους συναδέλφους, στους οποίους θα παράσχουμε όλα τα δυνατά μέσα για την προστασία τους (ηθικά, υλικά, νομικά).

Εκ του διοικητικού Συμβουλίου

-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ- 

ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


– Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ –
 
 ΝΤΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();