πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Δ.Πατρέων: Μήνυση Νικολόπουλου κατά Πελετίδη για τη βίλα - Τι απαντά ο δήμαρχος

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαίας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών, για την διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων, όσον αφορά την βίλα του Δημάρχου Πατρέων κ.Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβιτικα Πατρών.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την κατάθεση της ΜΗΝΥΣΗΣ του ο Αχαιός βουλευτής μεταξύ άλλων υποστήριξε τα εξής:

«O Δήμαρχος έχει επιλέξει τη σιωπή και το σκοτάδι. Εγκαλείται λοιπόν σήμερα για παρανομίες και αυθαιρεσίες. Κατέθεσα τη μηνυτήρια αναφορά μου και είναι πλέον δουλειά της δικαιοσύνη να τον «ξετρυπώσει» και να φέρει στο φως τις παρανομίες και αυθαιρεσίες της βίλας του κατά δήλωσή του κομμουνιστή Δημάρχου, εφόσον κάτι τέτοιο προκύψει από τη διερεύνηση των καταγγελιών και των ντοκουμέντων των σχετικών τεκμηρίων που καταθέτουμε σήμερα…»
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο κ. Νικολόπουλος έκανε αναφορά και στα στελέχη του ΚΚΕ, λέγοντας πως ένας ακόμα λόγος που επιμένει στη διερεύνηση της υπόθεσης, «είναι η θέση του ΚΚΕ και των στελεχών του, τα οποία δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται τιμητές για τα ανομήματα των άλλων και την ίδια στιγμή οι ίδιοι να παραμένουν στο απυρόβλητο και αν επιδιώκουν το ακαταδίωκτο. Η δε προπαγάνδα είναι εξοργιστική…»
Πελετίδης: Αλητεία Νικολόπουλου
«Ο γνωστός ακροδεξιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που έχει αναλάβει εργολαβικά να σύρει το χορό της συκοφαντικής εκστρατείας κατά του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προχώρησε σήμερα σε νέα άθλια «παράσταση» στα δικαστήρια της Πάτρας. Ως εδώ με τα ψέματα και την πολιτική αλητεία. Τέλος στην ανοχή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Πατρέων. «Οι λασπολόγοι και όσοι συνειδητά διασπείρουν ψεύδη ενόψει των δημοτικών εκλογών θα κληθούν να απολογηθούν, πρώτα από όλα στον πατραϊκό λαό. Η αλήθεια θα λάμψει για μια ακόμη φορά, γιατί δεν υπάρχει καμία παρανομία. Οι Πατρινοί μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά και θα δώσουν σύντομα την απάντησή τους», καταλήγει ο δήμος Πατρέων.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();