Κάγκελα για να σταματήσουν διαρρήξεις στα κτήρια του Δήμου

Πάνω από 30 φορές διέρρηξαν το ίδιο κτήριο
Ειδικές σιδερένιες μπάρες αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν από χθες οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου σε κτηριακό συγκρότημα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου (απέναντι από το σημείο που γίνεται η λαϊκή αγορά) εξαιτίας των δεκάδων διαρρήξεων που έχουν γίνουν τους τελευταίους μήνες.

Ειδικότερα οι υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου, κατέγραψαν πάνω από 30 διαρρήξεις από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι σήμερα, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων για την απομάκρυνση στη συνέχεια ομάδων ΡΟΜΑ που είχαν εγκατασταθεί αυθαίρετα μέσα στο κτηριακό συγκρότημα.  Παρά τις όποιες μηνύσεις κι αν είχαν υποβληθεί και την παραπομπή των αρμοδίων στη δικαιοσύνη, η κατάσταση συνεχιζόταν.
Έτσι λοιπόν, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες είδαν κι απόειδαν ότι η κατάσταση με τις διαρρήξεις δεν είχε τέλος και ότι οι ζημιές κάθε φορά στο κτήριο ήταν σημαντικές, αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν ειδικά κιγκλιδώματα έτσι ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η κατάσταση.

Ανάλογη διαδικασία δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί και για άλλα δημοτικά κτηριακά συγκροτήματα, στα οποία υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα.

https://www.rodiaki.gr/
Από το Blogger.