πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ εισπράττει επίδομα προϊσταμένου χωρίς να εργάζεται!

Σε σοβαρή καταγγελία ότι ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Αιγάλεω και αναπληρωτής γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννης Τσούνηςλαμβάνει επίδομα προϊσταμένου, χωρίς να ασκεί τα καθήκοντά του προχώρησε  η AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-Α.Ρ.ΣΥ. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της τονίζει χαρακτηριστικά:
«Ο καρεκλοκένταυρος προϊστάμενος που αμείβεται χωρίς να ασκεί τα καθήκοντά του, με την ανοχή της Διοίκησης, στερώντας τη θέση από συνάδελφο». Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρεται σε παλαιότερη αποκάλυψη της aftodioikisi.gr, σύμφωνα με την οποία «Ο πρόεδρος (σ.σ. του Σωματείου) έγραψε στα παλαιά του υποδήματα αγώνες και αποφάσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, συναινώντας να δοθούν ονόματα συναδέλφων στον Μητσοτάκη προς απόλυση».
Η aftodioikisi.gr, ασφαλώς, περιμένει την απάντηση του κ.Τσούνη για την σοβαρή καταγγελία σε βάρος του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της AΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ-Α.Ρ.ΣΥ έχει επί λέξει ως εξής:
«Κοίτα ποιος μιλάει»
«Συνάδελφε» στην επαίσχυντη σημερινή ανακοίνωσή σου, μπερδεύεις θέματα βγάζοντας για μια ακόμη φορά τα απωθημένα σου.
Βέβαια εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, ότι αυτή είναι μία πάγια διαχρονική γκεμπαιλίστικη τακτική λάσπης και βρόμας που «αναδύεις» όταν στριμώχνεσαι. Παραδέχεσαι χωρίς ντροπή ότι μέχρι να αναλάβεις την ευθύνη λειτουργίας του Συλλόγου, δεν σε ένοιαζε η «εσωτερική ηρεμία» των συναδέλφων. Γι’ αυτό και επιδίωξες την εισαγγελική δίωξη συναδέλφων με στόχο την απόλυσή τους. (Και δεν εννοούμε τη περίπτωση των δύο συμβασιούχων). Αλλά και όταν ανέλαβες – με ψέματα και συκοφαντίες – δεν σε ένοιαζε να θίγεις με γραπτή ανακοίνωσή σου και να χαρακτηρίζεις «τρελή» τη συνάδελφο Γκοτσοπούλου.
Και συνεχίζεις με τη σημερινή σου ανακοίνωση να κατασυκοφαντείς με αηδιαστικό και πρόστυχο τρόπο, το μέλος της παράταξής μας Άγγελο Χατζηαποστόλου. Με την ευκαιρία και επειδή εντέχνως το «ξεχνάς» η παράταξή μας δεν έχει επικεφαλής. Είμαστε όλοι ισότιμα μέλη.
Αλήθεια, τα μέλη του προεδρείου σου γνωρίζουν για την ανακοίνωσή σου και το περιεχόμενό της;
Κοίτα ποιος μιλάει……….
Ο ποντικός-πρόεδρος που όταν φήμες έλεγαν ότι θα κλείσει ο ΑΣΔΑ, άφησε ξεκρέμαστους τους συναδέλφους του, βρίσκοντας νέο λημέρι στο Δήμο μας.
Ο πρόεδρος της επιτροπής νομιμότητας της Ομοσπονδίας μας, που δεν πλήρωνε τη συνδρομή του στο Σύλλογο, λαμβάνοντας όμως μέρος στις εκλογικές διαδικασίες.
Ο πρόεδρος που έγραψε στα παλαιά του υποδήματα αγώνες και αποφάσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, συναινώντας να δοθούν ονόματα συναδέλφων στον Μητσοτάκη προς απόλυση.
Ο πρόεδρος-προστάτης της προηγούμενης Διοίκησης που δεν «έλυσε» κανένα εργασιακό θέμα και της περίφημης φράσης «Φύγε Χρήστο, ερχόμαστε». (Μετά από απόφαση Γενικής Συνέλευσης για άμεση συνάντηση με τη Διοίκηση).
Ο πρόεδρος της διαπλοκής των κρίσεων και αποκλεισμού συναδέλφων, που κρίθηκε και μοριοδοτήθηκε «πλουσιοπάροχα» για τη συνδικαλιστική του πορεία και όχι για την υπηρεσιακή του διαδρομή.
Ο καρεκλοκένταυρος προϊστάμενος που αμείβεται χωρίς να ασκεί τα καθήκοντά του, με την ανοχή της Διοίκησης, στερώντας τη θέση από συνάδελφο.
Ο πρόεδρος που μέλημά του δεν είναι η λύση των αιτημάτων όλων των εργαζομένων, αλλά η διοχέτευση κειμένων σε δημοτικές παρατάξεις προς αντιπολιτευτική χρήση και προσωπική ανάδειξη.
Ο πρόεδρος των προμηθειών, που υποδεικνύει από πού πρέπει να προμηθευτεί η Διοίκηση.
Εμείς σταματάμε εδώ ………………… προς το παρόν.
Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την όποια φραστική επίθεση κι αν δέχθηκε η συνάδελφος Βασιλική Ζυμβραγάκη, υπενθυμίζοντας συγχρόνως ότι δεν διαχωρίζουμε τους συναδέλφους ανάλογα με τη σχέση εργασίας που έχουν.
Τονίζουμε ότι δεν θα ανεχτούμε την άσκηση κανενός εκφοβισμού-bullying σε οποιοδήποτε συνάδελφο.
Τέλος, αγαπητέ «συνάδελφε», την ιστορία μας στο Δήμο Αιγάλεω, την έχουμε γράψει εδώ και 30 χρόνια τιμώντας το μισθό μας με όποια Διοίκηση επιλέγει ο αιγαλιώτικος λαός.
Υ.Γ. Όταν βγάζεις ανακοίνωση «συνάδελφε», ως Συν.Αν. Αιγάλεω, ενημέρωνε τα μέλη του προεδρείου σου – τουλάχιστον.

Αιγάλεω, 26 Νοεμβρίου 2018
Τάσος Γκατζής
Σοφία Κορμέντζα
Άγγελος Χατζηαποστόλου
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();