πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Υπέρ της καταβολής 13ου και 14ου μισθού, το Δ.Σ Λεβαδέων

Μετά από συζήτηση δύο και πλέον ωρών και αρκετών αντεγκλήσεων μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας, το Δ.Σ Λεβαδέων, στη χθεσινή του συνεδρίαση, τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων που διεκδικούν την καταβολή 13ου και 14ου μισθού.

Το θέμα, ύστερα από αρκετές παλινωδίες, από πλευράς της δημοτικής αρχής, συζητήθηκε στο Δ.Σ, ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων επ. Λιβαδειάς.

Δύο σημαντικές παραμέτρους έβαλε στο σχετικό ψήφισμα η δήμαρχος Γιώτα Πούλου, τη διεκδίκηση από την κυβέρνηση νομοθετικής ρύθμισης για την καταβολή των δώρων, σε όλους ανεξαιρέτως του εργαζόμενους και τη χρηματοδότηση των Δήμων.

Την πλήρη ικανοποίηση του, για την απόφαση του Δ.Σ εκφράζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος καθώς, όπως αναφέρει «έγινε δεκτή η πρόταση του Συλλόγου μας, με την οποία ζητούσαμε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων να ψηφίσουν υπέρ της καταβολής του 13ου – 14ου μισθού σε όλους τους εργαζόμενους και υπέρ της μη άσκησης ένδικων μέσων/ έφεσης κατά ουδεμιάς απόφασης που θα εκδοθεί και θα δικαιώνει τους εργαζόμενους».

Τονίζει δε ότι «η χθεσινή απόφαση δικαιώνει τη στάση, την επιμονή, την διεκδίκηση με σθένος του Συλλόγου μας, για ένα δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και αποδεικνύει ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται».

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();