πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Καταγγελία ξυλοδαρμού εργαζομένου του Δήμου Βύρωνα

Τον ξυλοδαρμό εργαζομένου του Δήμου Βύρωνα από επαγγελματία της πόλης, καλώντας τη Δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις πρέπουσες διαδικασίες-ενέργειες, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων:

«Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη και ύπουλη επίθεση δημότη του Βύρωνα εναντίον εργαζόμενου του δήμου στο χώρο του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Βύρωνα.

Επιχειρηματίας δημότης επιδίωξε να ρίξει επαγγελματικά τζάμια, στο χώρο χωρίς καμία συνεννόηση με την υπηρεσία. Ο εργαζόμενος έχοντας την ευθύνη για την λειτουργία του χώρου της μεταφόρτωσης προσπάθησε να διευθετήσει την διαδικασία απόθεσης απορριμμάτων και άχρηστων αντικειμένων τηρώντας τον κανονισμό της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Ξαφνικά ο δημότης με ύπουλο και απαράδεκτο τρόπο επιτέθηκε στον συνάδελφο μας χειροδικώντας με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα καταδικάζει απερίφραστα αυτή την ενέργεια, δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στον συνάδελφο, του εύχεται σύντομα περαστικά και προειδοποιεί προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιου είδους επιθέσεις και συμπεριφορές δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές και τώρα και μελλοντικά.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες,για την καταδίκη του συγκεκριμένου δημότη και να διαφυλάξει την προστασία των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έτσι ώστε τέτοιες τραμπούκικες ενέργειες να μην επαναληφθούν.»

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();