πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Δήμος Πειραιά: Μη άσκηση έφεσης κατά απόφασης δικαίωσης για 13ο και 14ο μισθό

Την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά, με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Κωνσταντίνο Γαλάνη, παρευρέθηκε στην 9η Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου το 8ο θέμα ήταν η άσκηση ή μη έφεσης κατά της με αρ. 29/2018 σχετικής απόφασης του Ειρηνοδικείου Πειραιά, για το 13ο και 14ο μισθό δικαιωμένων εργαζομένων του Δήμου.
Μετά την τοποθέτηση του Προέδρου του Συλλόγου, ο οποίος επισήμανε προς την Οικονομική Επιτροπή τους λόγους και τις καταστάσεις που επικρατούν σήμερα, προκειμένου να αποφασίσει θετικά η Οικονομική Επιτροπή, για τη μη άσκηση έφεσης κατά της Πρωτόδικης Απόφασης, καθώς και την τοποθέτηση της Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, Αθηνάς Χαρβαλάκου – Γλύκα, όπως και των τακτικών μελών (Στ. Αντωνάκου, Αντρ. Βεντούρη, Χαρ. Ζηλάκου, Στ. Μελά και Παν. Ρέππα), οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων, αποφασίστηκε ομόφωνα η μη άσκηση έφεσης στην πρωτόδικη απόφαση.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();