πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Μια ακόμη δικαστική απόφαση για την ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού του Δήμου Δέλτα

Εκδόθηκε η απόφαση 1839/2019 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που μετατρέπει τη σύμβαση εργασίας από ορισμένου σε αορίστου, 40 εργαζόμενων σε Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα.

«Είναι μια σημαντική απόφαση που δικαιώνει τη στάση της Διοίκησής μας να σταθεί για μία ακόμη φορά στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Δέλτα, όπως έκανε πριν λίγο καιρό με το επίδομα Χριστουγέννων, με τους παρατασιούχους της καθαριότητας, αλλά και με τη ΔΗΚΕΔΗΔ, όπου οι εργαζόμενοι πέρασαν στο Δήμο χωρίς να χαθεί ούτε μία θέση εργασίας! Ο λόγος που το κάνουμε αυτό δεν είναι μικροπολιτικός αλλά απολύτως πραγματικός. Από τη μια δεν μπορεί να παραβλέψει την εργασιακή πραγματικότητα των ανθρώπων αυτών κι από την άλλη δεν μπορεί να παραβλέψει την έλλειψη προσωπικού που αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για το Δήμο μας –και όχι μόνο το δικό μας. Με τη στάση μας και τις δικαστικές αυτές αποφάσεις ενισχύουμε το Δήμο Δέλτα σε ανθρώπινο δυναμικό στοχεύοντας στην βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμο προς τον πολίτη» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();