πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εφετείο Αθηνών: Τελεσίδικη απόφαση μονιμοποίησης 35 συμβασιούχων του Δ.Αθηναίων (έγγραφο)

Την υπ’ αριθμόν απορριπτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών στην έφεση που άσκησε ο δήμος Αθηναίων επί πρωτόδικης απόφασης (2670/13 -Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών) με την οποία μετατρέπονταν σε αορίστου χρόνου 35 συμβασιούχοι (διοικητικοί υπάλληλοι), δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

Πρόκειται για 35 εργαζόμενους που προσλήφθηκαν το 2007 και 2008 με προγράμματα stage μεσω ΟΑΕΔ υπογράφοντας συμβάσεις 18 μηνών οι οποίες πήραν παράταση για ένα έτος.
Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι όταν απολύθηκαν προσέφυγαν δικαστικά διεκδικώντας να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνο και δικαιώθηκαν με την 2670/2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Στη συνέχεια η σημερινή δημοτική Αρχή προσέφυγε στο Εφετείο προκειμένου να ακυρωθεί η πρωτόδικη απόφαση, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε την έφεση του δήμου και μετέτρεψε τελεσίδικα τις συμβάσεις των εργαζομένων σε αορίστου χρόνου.

Διαβάστε το σκεπτικό της ΑΠΟΦΑΣΗΣ:


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();