πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Σ.Υ.Π.Α.: ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ «ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ» ΑΠ’ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Αθήνα 24 – 6 -2019
Αρ. Πρωτ.: 149

Προς
Περιφερειάρχη Αττικής
Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα

ΘΕΜΑ: Οι απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο κτήριο επί της Ιεράς Οδού «βγάζει έξω» απ’ τα γραφεία τους εργαζόμενους.
Η αγανάκτηση των εργαζομένων στις Δ/νσεις του Δυτικού Τομέα, που στεγάζονται στο κτήριο επί της Ιεράς Οδού 294, στο Αιγάλεω, τους «βγάζει έξω» απ’ τα γραφεία τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες, που επικρατούν.

Ξέρετε ότι οι διαμαρτυρίες δεν είναι ούτε καινούργιες, ούτε μεμονωμένες. Όταν βρέχει μπάζει νερά, όταν κάνει κρύο κρυώνουν, όταν κάνει ζέστη «λιποθυμούν». Ούτε τις αναφέρουμε για πρώτη φορά, ούτε απαιτούμε λύση τώρα, που έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση.
Κανείς δεν μπορεί να δουλέψει σε ένα γυάλινο κτήριο, χωρίς κλιματισμό, χωρίς φυσικό αερισμό. Οι παρατηρήσεις του Τεχνικού Ασφαλείας είναι χαρακτηριστικές…
Και ενώ τα προβλήματα είναι χρόνια και γνωστά σε όλους για άλλη μια φορά, η Οικονομική Επιτροπή όπως μάθαμε ενέκρινε παράταση της μίσθωσης!!!!, αδιαφορώντας για τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας.
Δεν δεχόμαστε άλλο την κατάσταση αυτή και την αδιαφορία σας.
Οι συνάδελφοί μας «δεν θα μπουν στα γραφεία τους» μέχρις ότου διορθωθούν οι συνθήκες εργασίας μας (επισκευαστεί το κλιματιστικό κλπ), μέχρις ότου εξασφαλιστούν οι αναγκαίες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
https://syllogospatt.wordpress.com/
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();