Στις 16 Σεπτεμβρίου oι δίκες πρώην υπαλλήλων του Δήμου Βόλου που κατηγορούνται για απιστία και υπεξαίρεση

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, μετά από αναβολές, η ποινική υπόθεση του πρώην δημοτικού ταμία του Δήμου Βόλου που κατηγορείται για απιστία και υπεξαίρεση.

Συγκεκριμένα ο πρώην δημοτικός υπάλληλος κατηγορείται για τα αδικήματα της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία και της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία κατ΄εξακολούθηση σε βάρος ΟΤΑ, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας. Η ζημία που προξένησε στον Δήμο Βόλου ανέρχεται στο ποσό των 877.732,74 ευρώ.
Την ίδια ημέρα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας θα εκδικαστεί επίσης η ποινική υπόθεση πρώην δημοτικού ταμία του Δήμου για το αδίκημα της υπεξαίρεσης. Ο πρώην δημοτικός ταμίας κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου 2015 έως 7 Ιουνίου 2016 ιδιοποιήθηκε παράνομα από το φυσικό ταμείο του Δήμου Βόλου το συνολικό ποσό των 263.855, 3 ευρώ.

Ο Δήμος Βόλου θα παραστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για την υποστήριξη της κατηγορίας κατά των δύο πρώην δημοτικών υπαλλήλων, σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Από το Blogger.