πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Υπουργός Εσωτερικών: “Ευχαριστώ τους εργαζόμενους της Καθαριότητας των Δήμων”

«…Υπάρχει μία ακόμη σημαντική και κρίσιμη υπηρεσία που προσφέρει ο χώρος της Αυτοδιοίκησης. Είναι η Καθαριότητα. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο εάν δίπλα στον κορωνοϊό βρεθούμε σε κατάσταση να έχουμε και προβλήματα στον τομέα της Καθαριότητας», είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στη σημαντικότατη προσφορά των εργαζομένων των υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων τις μέρες αυτές της πανδημίας του κορωνοϊού, μιλώντας στον Τ/Σ OPEN, το πρωί της Κυριακής, για να συμπληρώσει εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τους εργαζομένους αυτούς:
«Θέλω μέσα από την εκπομπή σας να πω στους εργαζόμενους της Καθαριότητας ευχαριστώ, γιατί εκείνοι δεν σώζουν ανθρώπινες ζωές, εκείνοι από πίσω εξασφαλίζουν την κανονική ζωή στην πόλη».

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();