πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Μη καταβολή Δώρου Πάσχα στους εργαζομένους των Δήμων - Η αντίδραση του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μη καταβολή τελικά του έκτακτου Δώρου Πάσχα των 800 € στους εργαζομένους των Δήμων που απασχολούνται σε κοινωνικές, καθαριότητας και πολιτικής προστασίας υπηρεσίες, έκτακτο Δώρο Πάσχα που θα λάβουν οι εργαζόμενοι στα Nοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τον ΕΟΔΥ, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Στην πολιτική αυτή είδηση, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κ. Νίκος Τράκας, δήλωσε:

“Παραμονές της Εβδομάδας των Παθών και η Κυβέρνηση επεφύλαξε άλλη μια «θλιβερή» έκπληξη για τους εργαζόμενους των Δήμων.

Ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής τόσο στην κοινωνική μέριμνα και φροντίδα, όσο και στην καθημερινή υγιεινή των πόλεων, τους εξαίρεσε από την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που έλαβαν (και δικαίως) εργαζόμενοι (εκτός των υγειονομικών) και άλλων κλάδων και φορέων του δημόσιου τομέα.

Η αδικαιολόγητη αυτή εξαίρεση από την έκτακτη χορήγηση δώρου, δείχνει για μια ακόμη φορά την αναλγησία και την απαξίωση του Πρωθυπουργού και των αρμοδίων Υπουργών του, για τον πιο ματοβαμμένο κλάδο του ελληνικού δημόσιου τομέα.

Παραμονές του Πάσχα «μένουμε χωρίς δώρο» αλλά βρισκόμαστε στους δρόμους για την προστασία της δημόσιας υγείας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η δική τους αναγνώριση είναι το πιο μεγάλο ηθικό δώρο που εισπράττουμε καθημερινά και καμία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν μπορεί να μας τη στερήσει!”

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();