πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Καταγγελία κατά του δημάρχου Χίου για υβριστική επίθεση εναντίον εργαζομένων

Χαρακτηρισμούς που αγγίζουν τα όρια των ύβρεων εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης κατά των εργαζομένων του Δήμου και των εκπροσώπων τους στην προσπάθειά του να καλύψει την απαράδεκτη και καταχρηστική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Χίου. Αυτό καταγγέλλει σε ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ και σημειώνει:
«Και ενώ αποδίδει ο ίδιος την «άτοπη» συμπεριφορά του Αντιδημάρχου του, σε… «φόρτο εργασίας», απαξιώνει τόσο την προσωπική όσο και την υπηρεσιακή υπόσταση και αξιοπρέπεια των εργαζομένων με πρωτοφανείς εκφράσεις για έναν Αιρετό.

Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και του υπενθυμίζουμε πως δεν διοικεί «τάγμα» αλλά Δήμο! Και οφείλει να συζητά, να συνεργάζεται με βάση τις διατάξεις και τους Νόμους και όχι απλά να διατάζει!!!

Θα του προτείναμε να ανακαλέσει στην τάξη τον Αντιδήμαρχό του που εξωθεσμικά, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Χίου μετακινεί, απαξιώνει, απειλεί, αναβαθμίζει εργαζόμενους λες και ο Δήμος είναι δικό του «τσιφλίκι».

Του επισημαίνουμε επίσης πως εάν εμμέσως επιβραβεύει τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας αποδίδοντας την συμπεριφορά του σε «φόρτο εργασίας» τότε θα έπρεπε να «παρασημοφορήσει» τους εργαζόμενους που με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα πολλές φορές παλεύουν καθημερινά με τα σκουπίδια και δεκάδες μολυσματικές ασθένειες χωρίς να τους έχουν διατεθεί εγκαίρως τα απαραίτητα μέσα προφύλαξης της Υγείας και της Ασφάλειας τους!!!

Σε μια φράση συμφωνούμε με τον Δήμαρχο… «αυτές οι συμπεριφορές είναι παρωχημένες, ατελέσφορες και θλιβερά απομεινάρια μιας άλλης εποχής που ας το καταλάβουν, πέρασε ανεπιστρεπτί». Να το έχει υπόψη του!!!»

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();