πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Η απόφαση για παράταση τηλεργασίας & κλιμακωτού ωραρίου στην Αττική

Η απόφαση για την παράταση των μέτρων της τηλεργασίας και της οργάνωσης του χρόνου εργασίας στην Αττική έως 31.10.2020

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ΚΥΑ με την οποία δίνεται παράταση της ισχύος των έκτακτων και προσωρινών μέτρων του άρθρου 235 του ν. 4727/2020 (Α’ 184), για την Περιφέρεια Αττικής, ως προς την οργάνωση του τόπου και του χρόνου εργασίας για την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς και του τόπου εργασίας.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει :
«Παράταση υποχρέωσης εφαρμογής των έκτακτων και προσωρινών μέτρων για την Περιφέρεια Αττικής, ως προς την οργάνωση του τόπου και του χρόνου εργασίας.

Για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, η υποχρέωση εφαρμογής των έκτακτων και προσωρινών μέτρων για την Περιφέρεια Αττικής, ως προς την οργάνωση του τόπου και του χρόνου εργασίας, που προβλέπεται στο άρθρο 235 του ν. 4727/2020 (Α’ 184) παρατείνεται έως 31η Οκτωβρίου 2020.

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την 5η Οκτωβρίου 2020.»

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();