πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Στους 332 Δήμους τρεις δόσεις της τ.ΣΑΤΑ ύψους 35 εκατομμυρίων (Λίστα)

Με Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (αριθμ. 29852/16.4.2021) δίνονται οι τρεις πρώτες δόσεις του 2021 από τα λεφτά των Δήμων, που αφορούν την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, γνωστά ως τέως ΣΑΤΑ.

 Διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για χρήματα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) των Δήμων, δηλαδή προέρχονται από τα λεφτά όλων των Δήμων της Χώρας, και δεν αποτελούν επιπλέον πρόσθετη χρηματοδότηση από το Κεντρικό Κράτος προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Προβλέπονται στο άρθρο 259 του Καλλικράτη (ν.3852/2010) ως ισχύει.

 

Την Απόφαση υπέγραψε πολιτικός, και όχι η Υπηρεσιακή Γραμματέας όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος (μπορείτε να θυμηθείτε γιατί εδώ).

 

Η Απόφαση με τον Πίνακα κατανομής, όπου αναγράφεται το ποσό που παίρνει κάθε ένας από τους 332 Δήμουςγια υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, ΕΔΩ


https://www.airetos.gr/

 

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();