πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

ΥΠΕΣ: Στα μέσα Μάη θα εξεταστεί η λειτουργία βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών

H επανέναρξη της λειτουργίας των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών πρόκειται να εξεταστεί εντός των δύο επόμενων εβδομάδων και πάντα σε συνάρτηση με τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επαναλειτουργία τους χωρίς την παραμικρή έκπτωση στο κρίσιμο ζήτημα της Δημόσιας Υγείας.
Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών δίνοντας χρονικό όριζοντα για το άνοιγμα των παιδικών σταθμών το οποίο ουσιαστικά το προσδιορίζει μετά τα μέσα Μάη.

«Για οποιαδήποτε σχετική εξέλιξη πρόκειται να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση τον κατάλληλο χρόνο», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΥΠΕΣ.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας το οποίο μετά την κυβερνητική εκπρόσωπο Αρ. Πελώνη, άναψε «κόκκινο» για το άνοιγμα των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();