πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Δημόσιο: Τι αλλάζει για αξιολόγηση, πειθαρχικά (έγγραφο)

Αλλαγές για το Δημόσιο και τους ΟΤΑ περιλαμβάνουν έξι άρθρα τα οποία προστέθηκαν στο νομοσχέδιο για την τηλεργασία, που, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων:

-Με το άρθρο 20 προβλέπεται ότι το χρονικό διάστημα για την ετήσια αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων καθορίζεται με υπουργική απόφαση, ενώ η προθεσμία άσκησης ενστάσεων επιμηκύνεται στις 12 ημέρες.

-Με το άρθρο 24 ορίζεται ότι για την εξέλιξη προκαταρκτικής εξέτασης, ΕΔΕ και πειθαρχικών διαδικασιών δημοσίων υπαλλήλων, ενημερώνεται αμελητί η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

-Με το άρθρο 26 θεσμοθετείται ότι επιτρέπεται στους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους, τα Νομικά τους Πρόσωπα αλλά και τις αντίστοιχες περιφέρειες να προσφέρουν δωρεάν κατάλυμα και σίτιση στους υπαλλήλους τους (μόνιμους και συμβασιούχους) και σε μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();