πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Eθελοντική αιμοδοσία και συλλογή δείγματος μυελού των οστών στο Δήμο Χαλανδρίου

Εθελοντική αιμοδοσία και έλεγχο ιστοσυμβατότητας για υποψήφιους δότες μυελού των οστών διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) και το Ανοσολογικό Τμήμα του Ν. «Ευαγγελισμός», την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Μικράς Ασίας & Ποταμού Καλαμά, από τις 09:30 έως τις 13:30.
Με γνώμονα τη σοβαρή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας και την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για αίμα, ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις, να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία και να συμμετάσχουν επίσης στη συλλογή δείγματος μυελού των οστών, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για το συνάνθρωπό μας.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να το δηλώσουν στα τηλ.: 213 2023918- 919 -921 του Δήμου Χαλανδρίου.

Τη δράση θα συνδράμουν οι σύλλογοι Πεζοπόροι Χαλανδρίου, “ΡΙΖΕΣ” – Σύλλογος Μικρασιατών Χαλανδρίου και άλλοι σύλλογοι και φορείς της πόλης.

https://www.chalandri.gr/

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();